Trabzon'da cinayet: Kalbinden bıçaklandı

Kalbine aldığı bıçak darbesi ile Necati K. hayatını kaybetti.

Trabzon'da cinayet: Kalbinden bıçaklandı
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar Değirmendere Mahallesinde dün gece meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Gürcistan Uyruklu bir kadınla birlikte yaşadığı öne sürülen Necati K. ile kadının ağabeyi Nihalineyt M., arasında evde tartışma yaşandı. Gürcistan’dan Trabzon’a gelen Nihalineyt M., Necati K’dan, ‘kız kardeşi ile birlikte yaşamalarının son bulmasını istedi.’ Bu durum üzerine evde kısa süreli tartışma çıktı.

KAVGA MUTFAĞA TAŞTI

Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bıraktı. Necati K. Gürcü ağabeyi tartaklamaya başladı. Evdeki kavga bir süre sonra evin mutfak kısmına taştı. Aldığı darbeler ile yere yığılan Nihalineyt M., eline geçirmiş olduğu ekmek bıçağını Necati K’nın kalbine sapladı. Bıçak darbesi ile birlikte yere yığılan Necati K. Vatandaşların 112 ekiplerine haber vermesi ile KTÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı.

3 SAAT HAYATA TUTUNABİLDİ

Hastanenin yoğun bakımına kaldırılan Necati K. 3 saat vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybederek yaşama veda etti. Olayın zanlısı olduğu öne sürülen Nihalineyt M., ise olay sonrası kaçtı. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri; yapmış oldukları araştırma sonucunda Gürcü Şahsı fazla kaçamadan yakalayarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Şahsın emniyetteki ifadesinde olayı kabullendiği öğrenildi.

KIZ KARDEŞİMDEN UZAK DURMASINI İSTEDİM

Nihalineyt M., “Kardeşimden uzak durmasını istedim. Bir süre önce kız kardeşim Gürcistan’a geldi ve bana bu durum hakkında bilgi verdi. Bende yaşadıkları eve gittim ve artık beraber yaşamalarına son vermelerini istedim tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası beni darp etti. Bende kendimi kaybettim ve olayı gerçekleştirdim.” dedi.

Öte yandan Nihalineyt M.'nin kız kardeşinin olay sırasında evde olamadığı öğrenildi.
 
ZANLININ İFADESİNİ AİLE YALANLADI! TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber