Trabzon'da çay paketlerinde kaçak sigara

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri dün Trabzon’un giriş ve çıkışlarında kaçakçılık faaliyetlerine karşı uygulama gerçekleştirdi. Rize’den İstanbul’a gitmekte olan bir Tırı dur

Trabzon'da çay paketlerinde kaçak sigara

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri dün Trabzon’un giriş ve çıkışlarında kaçakçılık faaliyetlerine karşı uygulama gerçekleştirdi. Rize’den İstanbul’a gitmekte olan bir Tırı durduran KOM ekipleri araç içerisinde yapmış olduğu uygulamada 7 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirdi.

ÇAY PAKETLERİNİN ARASINDA SEVKIYAT

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Tır içerisinde bulunan ve İstanbul’a sevk edilen çay paketleri arasında zulalanmış sigaraları KOM ekipleri vakit kaybetmeden buldu. Tır sürücüsü ve sigaraların ait olduğu  belirlenen E.K, Z.U ve H.Y isimli şahıslar KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıslar hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem yaptı.

34 PLAKALI ARAÇTAN ÇIKTI

Öte yandan KOM ekipleri aynı gün aynı noktada yaptığı uygulamayı devam ettirirken durumundan şüphelendikleri 34 plakalı araçta arama yaptılar. Yapılan aramalarda Araç içerisin de 4 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araç sahibi T.T. hakkında yasal işlem yapıldı. Toplamda ele gecen 11 Bin 950 paket kaçak sigara imha edilmek üzere merkeze sevk edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler