Trabzon'da canlı bomba paniği asılsız çıktı

Haber61 –Haber Servisi – Trabzon’da bir hafta önce gündeme gelen yangın tüplü bomba aracı kent sokaklarında dolanıyor haberi asılsız çıktı. Edinilen bilgiye göre; Arap uyruklu şahsılar Trabzon’un Pelitli mahallesinde yaptıkları ve tamamladıkları otele 15

Trabzon'da canlı bomba paniği asılsız çıktı

Haber61 –Haber Servisi – Trabzon’da bir hafta önce gündeme gelen yangın tüplü bomba aracı kent sokaklarında dolanıyor haberi asılsız çıktı. Edinilen bilgiye göre; Arap uyruklu şahsılar Trabzon’un Pelitli mahallesinde yaptıkları ve tamamladıkları otele 15 adet yangın tüpü aldı. Vatandaşlar Arap uyruklu olan şahısların 15 adet yangın tüp almasından şüphelenince durumu 155 telefonuna bildirdi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri yapmış oldukları çalışama da gerçek ortaya çıktı.  Şahsıların iş güvenliği nedeniyle otele yangın tüpü aldıkları öğrenildi. Haber61 uzmanlardan edindiği bilgiye göre; Kentte büyük bir terör saldırısının beklenmediği ifade edildi. Son dönemlerde canlı bomba eylemi olacak söylentisi ile birlikte kent huzursuzluk meydana gelmişti. İstihbarat birimlerinden alınan bilgiye göre; Trabzon’da herhangi terör saldırısının beklenmedi öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber