Trabzon’da bu mevsimde böyle sıcaklık

"Bir Trabzonspor’umuz var, bir denizimiz var"

Trabzon’da bu mevsimde böyle sıcaklık
Trabzon’da Eylül aylarının son günlerini yaşarken hava sıcaklığı vatandaşları şaşırttı.
 
Yaz aylarında bile böyle sıcaklığın görülmediğini belirten vatandaşlar bu güzel havanın tadını deniz kenarında yürüyüş yaparak ya da balık tutarak değerlendirdi.
 
Beşirli sahil yürüyüş yolunda yürüyen ve balık tutan vatandaşların ortak tepkisi ise denize dökülen kanalizasyon atıklarının oluşturdukları kokudan bir an önce kurtulup sahil kenarlarının daha yaşanabilecek alanlara dönüştürülmesi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 
CENNET VATANDA YAŞIYORUZ
 
Hava sıcaklıkları ile ilgili olarak Haber61’e açıklamalarda bulunan Orhan Kol, “Biz alıştık. Hepimiz bir memlekette yaşıyoruz. Hava şartları Trabzon’da anbean değişebilir. Cennet vatanda yaşıyoruz.” dedi.
 
DOĞAYLA FAZLA OYNAMAMAK LAZIM
 
Hayri Kandaz, yaptığı açıklamada “mevsimin son güneşleri bunlar. Arkadaşları ziyarete geldik. Burası Trabzon burada dört mevsim en güzel şekilde yaşanır. Biliyorsunuz buranın doğal yapısı yıkıldı. Perşembe Samsun – Sinop arası, Sürmene’den Sarp kapısı arasında balık. Burada kalmadı. Burada doğal balık yataklarının dinlendirilmesi lazım. Doğayla fazla oynanmaması gerekiyor. Yasaklarla dikkat edilmesi lazım. Balığın iklimine boyuna dikkat edilmeli” ifadelerini kullandı.
 
BİR TRABZONSPOR’UMUZ VAR, BİR DENİZİMİZ VAR
 
Yalçın Gömleksiz, “Bizim gidecek başka yerimiz yok ki. Ya dağlara gideceğiz, ya denize gideceğiz. Bir Trabzonspor’umuz var, bir denizimiz var. Başka neyimiz var.” şeklinde konuştu.

GURBETE ÖZENENLERE ÇAĞRI
 
Osman Keleş, “Antalya’dan memleketimize gezmeye geldik. Başka bir yerde bu zevki bulamazlar. Gurbete özenenlere çağrımdır. Bu memleket gibi dünyayı arasan bir kaliteli memleket dahi bulunmaz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber