Trabzon'da Bonzaiye savaş açtılar

Haber61.Net - Haber Merkezi - Hemen hemen Türkiye'nin her şehrinde gençlerin ölümüne neden olmaya başlayan bonzai sentetik uyuşturucu madde için Ülkücü gençler imza kampanyası başlatarak uyuşturucuya karşı savaş başlattılar. Kavakmeydan Bölge Ülkü Ocaklar

Trabzon'da Bonzaiye savaş açtılar

Haber61.Net - Haber Merkezi - Hemen hemen Türkiye'nin her şehrinde gençlerin ölümüne neden olmaya başlayan bonzai sentetik uyuşturucu madde için Ülkücü gençler imza kampanyası başlatarak uyuşturucuya karşı savaş başlattılar. Kavakmeydan Bölge Ülkü Ocakları Trabzon'un Ortahisar İlçesi Atatürk Alanında kurmuş oldukları stant ile birlikte gençleri uyarıyor.

Bölge Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ekber Turan, " Son dönemlerde genç nesil uyuşturucu maddenin esiri olmuş bunun karşısında dirayetli bir şekilde durmamız gerekli. Hele hele bonzai maddesi denen illet bir şekilde bazı güçler tarafından ülkemize sokulmuş ve gençlerimiz zehirlenmiyor. Bunun önüne geçmemiz gerekli. Biz Ülkücüler olarak buna bir dur söylemeliyiz."dedi.

Ülkü Ocakları mensubu Ömer Lütfü Şahin ise, " Hastanelerde bu maddeden dolayı doluluk oranını fazla olduğu gözükmede. gençler ölüyorlar ve bir türlü kendilerini bu maddeden alamıyor. Bizler buna bir çare bulmamız gerekli Anneler ve Babalar çocuklarını kollamaları  Bonzai her geçen gün genç nesilleri öldürüyor ve karanlık ağına yeni kurbanlar düşürüyor."ifadelerine yer verdi. 

kavak-meydan-bolge-ulku-ocaklar.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber