Trabzon'da bayrak operasyonu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ve itfaiye ekipleri, İlçe Seçim Kurulu’nun aldığı karar çerçevesinde uygun olmayan yerlerde asılan siyasi parti bayrak ve flamalarını topluyor. Müracaatlar  neticesinde incelemelerini tamamlayan Ortahisar İlçe Seçim Ku

Trabzon'da bayrak operasyonu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ve itfaiye ekipleri, İlçe Seçim Kurulu’nun aldığı karar çerçevesinde uygun olmayan yerlerde asılan siyasi parti bayrak ve flamalarını topluyor.

Müracaatlar  neticesinde incelemelerini tamamlayan Ortahisar İlçe Seçim Kurulu, şehirde  siyasi partiler tarafından izin alınmayan yerlere bayrak ve flama asıldığını tespit ederken, söz konusu bayrak ve flamaların toplatılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne yazı yazdı. 

bayrak.jpg

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve zabıta ekipleri, İlçe Seçim Kurulu’nun kararı doğrultusunda polis teşkilatının yol güvenliği ve trafik akışı tedbirlerini almasıyla asılan bayrak ve flamaların toplanmasına Karadeniz Sahil Yolu’nun Eyof Parkı-Havaalanı bölgesinden başladı. Söz konusu çalışmaların devam ettirileceği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber