Trabzon’da Ballı kirazlar mezun oldu

Trabzon’da Ballı Kirazlar'ın mezuniyet töreni yapıldı

Trabzon’da Ballı kirazlar mezun oldu

Trabzon Aliye Aşırbaylı Anaokulu Ballı Kirazlar Sınıfı’nın mezuniyet töreni, sınıfta velilerin de katılımıyla gerçekleştirildi. 

Anaokulul Müdürü Güven Türkmen’in de katıldığı mezuniyet töreninde öğrenciler, diploma ve okul öncesi gelişim raporlarını sınıf öğretmenleri Cemile Kazak’ın elinden aldı. 

Minikler cüppe ve kepleriyle birlikte ailelerinin huzurlarına gelince sınıfta büyük bir alkış tufanı koptu. Daha sonra Ballı Kirazlar Sınıfı öğretmeni Cemile Kazak öğrencilere diplomalarını takdim etti. 

Anaokulu Müdürü Güven Türkmen yaptığı konuşmada bir eğitim-öğretim sezonunun daha sonuna geldiklerini belirterek, “Bugün mutlulukla birlikte hüznü de bir arada yaşıyoruz. Sizler bizlere güvendiniz çocuklarınızı emanet ettiniz. Bizlerde emanetlerinizi bugün itibariyle sizlere iade ediyoruz. Pırıl pırıl çocuklarımıza bundan sonraki yaşamlarında da mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Ardından 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde tempo tutan öğrenciler keplerini büyük bir coşkuyla havaya fırlattılar. Kep töreninin ardından mezuniyet pastası, okul müdürü Güven Türkmen, sınıf öğretmeni Cemile Kazak ve tüm öğrenciler tarafından kesildi. Programın son bölümünde öğrencilerin bir yıllık serüvenleri slayt eşliğinde ailelere gösterilirken, günün finali de okul bahçesinde hep birlikte çekilen mezuniyet anısı aile fotoğrafı ile yapıldı. 
 


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler