Trabzon'da asfalt çalışmaları!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri her gün Trabzon’un birkaç ayrı noktasında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilmekte olan çal

Trabzon'da asfalt çalışmaları!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri her gün Trabzon’un birkaç ayrı noktasında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla dün Çaykara ilçesinin Şahinkaya ve Ataköy mahallelerinde asfaltlama ve yol bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirildi. İki her mahallede yaklaşık olarak 1 km asfalt çalışması yapılırken vatandaşlar yürütülmekte olan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

dsc_6544.jpg

Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Hacıabdullahoğlu, Çaykara’da gerçekleştirilmekte olan çalışmaların vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını ifade ederken, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kendisi tüm imkanları hizmet için seferber etmiş durumdadır. Bugün Çaykara’da iki mahallemizde asfaltlama yapılmıştır. Sıcak asfaltlama yapılmıştır, ayrıca beton üzerine yama da yapılmıştır. Vatandaşlarımız bu çalışmalardan çok memnun” şeklinde konuştu.

dsc_6553.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler