Trabzon'da AK Parti bayraklarına saldırı

Trabzon'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti öncesi şehre geliş güzergahı boyunca asılan bayrakların bazı kişilerce kesilerek zarar verildiği öğrenildi. Pankart,afiş ve bayraklara yapılan saldırı AK Parti İl başkanlığınca da tepkiyle karşılandı.   Yap

Trabzon'da AK Parti bayraklarına saldırı
Trabzon'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti öncesi şehre geliş güzergahı boyunca asılan bayrakların bazı kişilerce kesilerek zarar verildiği öğrenildi. Pankart,afiş ve bayraklara yapılan saldırı AK Parti İl başkanlığınca da tepkiyle karşılandı.
 
Yapılan bu davranışı kınayan AK Parti İl başkanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama
 
"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon'a gelişleri münasebetiyle şehre geliş güzergahı teşkilatimiz tarafından  bayraklanmış ve süslenmistir.
 
Sayın Başbakanımızı uğurladıktan sonra gece vakitleri nahoş hareket içerisinde oldukları tespit edilen kişiler,  AK Partimizin afiş, bayrak ve pankartlarini kesmişlerdir. Bu eyleme şahit olan vatandaşlarımızın şikayeti üzerine ilgili şahıslar Emniyet güçleri tarafından  suç  üstü  yakalanarak savcılığa sevk edilmişlerdir.
 
 
Ne hazindir ki suç esnasında  vatandaşlarla tartışan bu kişiler, kendilerini uyaran vatandaşlara 'talimatı  Bakan Bey'den aldıklarını' ifade etmişlerdir. 
 
Uzun yıllar siyasetin içerisinde  bulunan, önemli  siyasi görevlerin yaninda Türkiye Cumhuriyetinin önemli Bakanligini yapmış, Devlet terbiyesiyle mücehhez olması gereken, toplumda anarşiyi değil, itidali ve sükuneti tavsiye etmesi umulan bir siyasetçinin, nezaket ve emeğe  saygı  sınırlarının  çok ötesine giderek şahısları azmettirmesi, büyük  bir hazimsizligin ve kifayetsizliğin ifadesidir.Ülkemizin kaderini yakından ilgilendiren önemli  bir seçime  gittiğimiz, memleketimizin demokrasiyle geleceğe adım  atacağı  bugünlerde, siyasi rekabet, nezaket ve centilmenlik anlayışı  üzerinden  yurumelidir.Her siyasi partinin bu anlayışa itina göstermesi milletimize ve emeğe saygının bir göstergesidir. 
 
Bu önemli  süreçte  partimiz ve teşkilatlarimiz milletimizin  hissiyatina tercüman  olmaktan ve hizmet anlayışımızı anlatmaktan başka hiç bir gerginliğin tarafı  olmamıştır  ve olmayacaktır. Farklı  bir siyasi kimlik taşıyan  Bakanlık  sıfatını  kazanmış  bir zatın basina da beyanat vererek oluşturmak istediği gerginlik politikalarına  fırsat vermeyecegimizi  ve her türlü  hakkımızı  hukuki süreçte takip edeceğimizi  kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber