Trabzon'da 8 kişi ölümden döndü

Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri Giresun’dan Hopa’ya kadar bulunan sorumluluk alanı içerisinde bu yaz arama kurtarma faaliyetleri çerçevesinde 15 olaya müdahale ederken, boğulma tehlikesi geçiren 8 kişiyi denizden sağ olarak kurtardı.  Edi

Trabzon'da 8 kişi ölümden döndü
Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri Giresun’dan Hopa’ya kadar bulunan sorumluluk alanı içerisinde bu yaz arama kurtarma faaliyetleri çerçevesinde 15 olaya müdahale ederken, boğulma tehlikesi geçiren 8 kişiyi denizden sağ olarak kurtardı. 
Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri arama kurtarma faaliyetleri çerçevesinde bu yılki yaz sezonunda şu ana kadar Giresun’da 7 olaya müdahale ederken 4 şahsı ölü olarak, 4 kişiyi ise sağ olarak denizden çıkardı.
 
Trabzon’da meydana gelen 6 olayda, 4 kişi ölü, 2 şahsı sağ olarak denizden çıkartan ekipler Rize’de ise 2 ayrı olayda iki kişiyi denizden sağ olarak çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber