Trabzon'da 10 dakikada 15 sürücüye ceza!

Trabzon’da trafik ekipleri radarla hız denetimlerine ağırlık veriyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan radarlı denetimlerde sürücüler tüm uyarılara rağmen ceza yemekten kurtulamazken, 10 dakikalık bir sürede 15 sürücüye hız limitini aştığı gerekçesiyl

Trabzon'da 10 dakikada 15 sürücüye ceza!
Trabzon’da trafik ekipleri radarla hız denetimlerine ağırlık veriyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan radarlı denetimlerde sürücüler tüm uyarılara rağmen ceza yemekten kurtulamazken, 10 dakikalık bir sürede 15 sürücüye hız limitini aştığı gerekçesiyle para cezası kesildi. 
 
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Turgay Özkan sorumluğunda Akyazı mevkii Yeni Sahil Yolu’nda sürücülere radar ağırlıklı hız denetimi yapıldı. Yol kenarına park eden trafik polisi aracının üzerinde digital gösterge ile “Hız limitine uyunuz” uyarısı yapılırken, bu uyarıları adeta hiçe sayarak aşırı hız yapan sürücüler, radara yakalandı. Yaklaşık 10 dakikalık sürede 15 araç aşırı hız nedeniyle radara yakalanırken, sürücülere hızlı araç kullanmamaları konusunda da uyarılarda bulunuldu.
 
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Turgay Özkan, radarla hız denetimlerinin yanı sıra trafik denetimlerine de ağırlık verdiklerini hatırlattı. Özkan, okulların açılmasıyla birlikte şehirde trafik yoğunluğu yaşandığını belirterek sürücülerin özellikle okul önlerinde çok dikkatli araç kullanmaları gerektiği uyarısında bulundu.
 
2-215.jpg
 
1-634.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler