Trabzon'a Nisan'da kar bekleniyor

Haber61 - Haber Servisi - Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre;  Doğu Karadeniz'de yarın (perşembe) başlayacak olan yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak 22.04.2016 Cuma sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli sa

Trabzon'a Nisan'da kar bekleniyor

Haber61 - Haber Servisi - Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre;  Doğu Karadeniz'de yarın (perşembe) başlayacak olan yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak 22.04.2016 Cuma sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış (25-50 mm) şeklinde etkili olması bekleniyor.

 Doğu Karadeniz'in 1000 m üzeri yüksek kesimlerinde ise yağışın yarın (perşembe) akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde Cuma sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor. 
 
Bölgede beklenen yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerinde zirai don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
Başlama ve Bitiş Zamanı: 21.04.2016 12.00-22.04.2016 06.00
 
Oluşması Muhtemel Riskler: Ulaşımda Aksamalar - Su Baskını - Heyelan –Buzlanma ve on Olayı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber