Trabzon'a kalite ödülü

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kalite anlayışının yerleştirilmesini, veriml

Trabzon'a kalite ödülü
Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.
 
Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kalite anlayışının yerleştirilmesini, verimliliğin artırılmasını, etkin bir yönetim sisteminin geliştirilmesini, faaliyetlerin izlenmesi, kontrolü ve iyileştirilmesini, hizmet alanlar açısından memnuniyetin artırılarak, şikâyetlerin azaltılmasını sağlamak amacıyla Bakanlık birimleri ile birlikte  TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kurulmuş olup, belgelendirme işlemleri tamamlanmıştır.
 
Trabzon Çevre ve Şehircilik  İl Müdürlüğü  TSE dış tetkikçisi tarafından geçtiğimiz günlerde denetlenmiş olup,  uygulamaların belgelendirmeye uygun olduğu tespit edilmiştir. Böylelikle il müdürlüğü TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber