Trabzon'a hafif raylı sistem!

Trabzon'un uzun zamandır gündeminde olan ancak bir türlü yapılamayan raylı sistem için sonunda çalışma başlatıldı. Yıllardır seçimlerde vaat konusu olan ancak her seferinde es geçilen proje için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu

Trabzon'a hafif raylı sistem!

Trabzon'un uzun zamandır gündeminde olan ancak bir türlü yapılamayan raylı sistem için sonunda çalışma başlatıldı. Yıllardır seçimlerde vaat konusu olan ancak her seferinde es geçilen proje için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açıklamalarda bulundu.

Rize sınırından başlayıp Eynesil'e kadar ulaşabilecek bir çalışma planladıklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Bunun çalışmasını da 2016 yılı içinde başlatacağız. Tıpkı Güney Çevre Yolu'nda olduğu gibi Trabzon'un ihtiyacını karşılayabilecek bir yatırım olmasını planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber