Trabzon'a dev bayrak!

Trabzon’un Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne dikilen Türk Bayrağı dikkat çekiyor. Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Türk ulusunun daha çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Trabzon-Arsin OSB Yönetim Kurulu, buna vurgu yapm

Trabzon'a dev bayrak!

Trabzon’un Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne dikilen Türk Bayrağı dikkat çekiyor.

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Türk ulusunun daha çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Trabzon-Arsin OSB Yönetim Kurulu, buna vurgu yapmak için de birliği sağlayan en önemli unsur olan ay yıldızlı bayrağını Trabzon-Rize karayolunun kenarında yer alan kısıma dikmeyi kararlaştırdı.

25 metre yüksekliğe asılan uzunluğu 6X9 metre ebadındaki dev bayrak ile terör olaylarını çıkaranların Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne asla dokunamayacakları mesajının verilmeye çalışıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber