"Trabzon'a 266 Milyon TL'lik yatırım yapıldı"

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Alo 181 Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek sürdürdü. Köseoğlu, son 13 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Trabzon’a 266 milyon 400 bin liralık yatırım kaza

"Trabzon'a 266 Milyon TL'lik yatırım yapıldı"

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Alo 181 Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek sürdürdü. Köseoğlu, son 13 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Trabzon’a 266 milyon 400 bin liralık yatırım kazandırdıklarını belirterek, “Biz sadece Trabzon’un bugününü değil geleceğini de düşünüyoruz” dedi.

1 Kasım Seçim çalışmalarına Ortahisar ilçesinde devam eden Köseoğlu, ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı, gidilmedik mesafe bırakmadı. Seçim çalışmaları kapsamında kurumları da ziyaret eden Köseoğlu, yapılan çalışmalar ve yatırımları, faaliyetleri yakından takip ediyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Alo 181 Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

3-102.jpg

AK Parti iktidarı döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçesinden Trabzon’a 266 milyon 400 bin liralık yatırım kazandırdıklarını belirten Köseoğlu, bu yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti. Köseoğlu, 1 Kasım seçimlerine yönelik seçim beyannamesinden de müjdeler aktararak, “Özel mülkiyette olan taşınmaz kültür varlıklarının onarımını ve restorasyonunu destekleyeceğiz. Piyasaya arz edilen uygunsuz ya da güvensiz ithal yapı malzemelerinin kullanılmasını engelleyeceğiz. Kentsel dönüşümde yerli ve yenilikçi ürünlerin kullanılmasını sağlayacağız. Kentsel dönüşüm yapılması şartıyla izinsiz yapılara elektrik ve su bağlanmasını sağlayacağız. Alt gelir gruplarının konuta erişimini artırmak üzere finansman yöntemlerini çeşitlendireceğiz. İnsanımızın tasarruf eğilimini teşvik ederek ev sahibi olmasını kolaylaştırmak ve inşaat sektörümüzü desteklemek için yeni bir finansman mekanizması geliştiriyoruz. Ev almak için konut hesabı hesap açan ve yüzde 25 peşinat biriktiren vatandaşımıza yüzde 15 kamu katkısı sağlayacağız. Yaşlı, çocuk ve engellilerin ihtiyaçlarına uygun konut ve çevrelerinin tasarlanmasına çalışacağız.” diye konuştu.

1-658.jpg

Alo 181 çağrılarına da cevap veren Köseoğlu, daha sonra da Beşirli’de çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirirken, kendisini şaşkın bakışlarla karşılayan seçmenlerden büyük ilgi gördü. Kadın seçmenler, “İlk kez bir milletvekili hiçbir ayrım yapmadan kapımıza kadar gelerek, kapı kapı destek istiyor. Ayşe hanım gerçekten de çok farklı bir milletvekili. Kendisine bu nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” dediler. Seçmenlerin ilgisini teşekkür eden Köseoğlu, “Biz önce insan diyoruz. Biz sadece Trabzon’un bugününü değil geleceğini de düşünüyoruz. Trabzon için çalışmaya da devam edeceğiz” karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler