Trabzon yaylalarına "Yeşil Yol" bakımı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün gerçekleştirilen oturumla tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda Plan Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlı

Trabzon yaylalarına "Yeşil Yol" bakımı
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün gerçekleştirilen oturumla tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda Plan Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen müzakereler görüşülerek karar bağlandı. 
 
Trabzon il hudutları içerisinde belirlenen Yeşilyol güzergâhının Büyükşehir yol ağına alınarak Yeşilyol güzergâhına eklenmesi için yapılan müzakerede Trabzon’daki Yeşilyol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Turizm Master Taslak Planı çerçevesinde, Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde yeni yol yapımının olmadığını ifade etti. Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde mevcut yayla yollarının DOKAP’tan temin edilecek olan kaynakla bakım-onarım ve rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirileceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Yeşilyol kapsamında Trabzon’umuzda yeni yol yapımı yoktur. Bu proje kapsamında şehrimiz sınırları içerisinde yayla yollarımızın bakım-onarımı yapılacaktır, yollarımız rehabilite edilecektir. Trabzon güzergâhı bu şekilde belirlenmiştir. Birçok yayla yolumuzun bakım-onarıma şiddetle ihtiyaç duyduğunu göz önüne aldığımızda bu çalışma şehrimiz için, halkımız için, turizmimiz için büyük önem arz etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımız, ilgili bakanlarımız, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza şehrimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyorum” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler