Trabzon uçağında milletvekiline Business skandalı

Trabzon uçağında THY Personeli'nin Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'na Business skandalı

Trabzon uçağında milletvekiline Business skandalı
Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na THY’de Business skandalı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İstanbul’dan Trabzon’a Çarşamba akşamı 00.05’de hareket eden Köseoğlu, uçak biletini Business olarak okeylettikten sonra kalkış için uçağa hareket etti. Uçağa binen Köseoğlu, kendisine ayrılan koltuğa oturacağı esnada uçak mürettebatı yanına gelerek “Business kısmının dolu olduğu” yönünde uyarıda bulundu.

Köseoğlu, görevlilere “doluysa neden bana bilet kestiniz.” yönünde uyarıda bulunduktan sonra farklı bir koltuğa geçerek yolcuğuna devam etti. Bir süre sonra görevliler Köseoğlu’nun milletvekili olduğunu öğrenince yanına gelerek tekrar Businessa almak istedi fakat Köseoğlu'nun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. Uçak Trabzon Havalimanına inince Köseoğlu, zemin görevlilerinden yardım isteyerek Business uçuşunda kimlerin olduğu öğrenmek istedi.

Trabzon Milletvekili yetkililerden, “size ayrılan koltuklarda iki THY personeli uçuş yaptı.” bilgisini aldı.

Bu durum üzerine Köseoğlu, THY Genel Müdürünü arayarak yapılan yanlışı kendisine illetti. Öte yandan THY’nin Trabzon uçuşlarında sürekli böyle durumların yaşandığı ise dikkat çekiyor.

Haber : Şükrü Üçüncü


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber