Trabzon Türkiye'ye yön veriyor

Başkan Genç Vali Yücel Yavuz'a ziyarette bulundu.

Trabzon Türkiye'ye yön veriyor

Başkan Ahmet Metin Genç Yeni Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Gümüşhane Valiliği'nden Trabzon Valiliği'ne atanan yeni Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini illetti.

Vali Yücel Yavuz ile bir süre görüşen Başkan Genç, bölgenin sorunlarına vakıf bir valinin Trabzon'a atanmasının şehir için bir şans olduğunu belirterek Vali Yavuz'a görevinde başarılar diledi. Başkan Genç sözlerine şöyle devam etti: "Trabzon, Türkiye'nin önemli şehirlerinden bir tanesi. Hemen komşu ilimizde valilik yaptınız. Bu nedenle bölgemize vakıfsınız. İnşallah hayırlı hizmetler yapacaksınız. Bizlere nasip oldu, yerel yönetimlerde görev aldık. Hem yerel yönetim, hem genel yönetimi temsilen sizler, şehrimize bu dönemde de güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Allah hayırlı, uğurlu etsin, utandırmasın... Görevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin." 

TRABZON TÜRKİYE'YE YÖN VERİYOR

Ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkürlerini ileten Vali Yücel Yavuz Trabzon'un siyasette ve bürokraside Türkiye'ye yön veren şehirlerden bir tanesi olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Burası bildiğimiz bir yer. Trabzon, Türkiye'nin bürokrasinin siyasetle, iş dünyasıyla ses getiren Türkiye'ye yön veren vilayetlerden biri. Siyasette ve bürokraside hemşerilerimizin başarıları çok önemli. Heyecanlı, aktif; hayatın her alanına nüfuz etmeye çalışan bir insan profiliniz var. Bu da her yerde takdir gören bir durum. Yerel dinamiklerle beraber bunları bir araya getirip şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha yaşanabilir, daha konforlu hale getireceğiz. Çünkü Allah vergisi bir doğal güzelliğimiz var. İnsan kaynağımız hem nitelikli hem sayıca çok. Gördüğümüz kadarıyla herkes hedefe kilitlenmiş durumda. Tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Biz de laf yok; biz de icraat var. Temel prensibim şu... Kişisel, üç kuruş, beş kuruş etmeyen menfaatler için ortalığı bulandıranlarla işimiz yok. Allah rızası için, kul hakkı için insan odaklı anlayışımız olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonuna kim katkı sağlarsa başımızın üstünde yeri var. Elimizden bütün gayreti bedenimizle ortaya koyarız. Şiarımız budur. Her ne olursa olsun, şahsi çıkarı için çalışanlar karşısında bizi bulur. Bizdeki görev anlayışı budur. Bu şehirde de muazzam bir potansiyel var. Harika bir enerji ve sinerji var. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun şehrimize kattığı bir sinerji var. Turizm başta olmak üzere diğer konularda Trabzon'un çok daha iyi yerlere geleceğini ümit ediyoruz." 
 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber