Trabzon turizminde yeni hedef

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Düzköy ilçesinin Çalköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Çal Mağarası’nda incelemelerde bulundu. Turistik mağarayı gezen ve yetkililerden detaylı bilgiler alan Başkan Gümrükçüoğlu, Ça

Trabzon turizminde yeni hedef

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Düzköy ilçesinin Çalköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Çal Mağarası’nda incelemelerde bulundu. 

Turistik mağarayı gezen ve yetkililerden detaylı bilgiler alan Başkan Gümrükçüoğlu, Çal Mağarası’nın çok önemli bir zenginlik olduğunu kaydederken, bölgede turizmin daha da gelişmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Çal Mağarası gibi bir doğal değerin birçok turizm ülkesinde bile bulunmadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Çal Mağarası’na nasıl daha fazla turist çekeriz, işte bunun hesaplarını yapıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. Mağara yolunun asfaltlanması için çalışma yapacağız. Buraya gereken her türlü desteği vereceğiz. Bu büyük doğal değeri, dünyaya en iyi şekilde pazarlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler