Trabzon Turizm İl Müdürü tartışması büyüyor

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan, CHP İl Başkanı Güngör’e cevap verdi.

Trabzon Turizm İl Müdürü tartışması büyüyor

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun, Trabzon Turizm ve Kültür İl Müdürlüğü'ne atanmasını eleştiren CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’e sert çıktı. 

Turgay Güngör'ü bilgisizlikle suçlayan Enes Aslan'ın açıklamaları şu şekildedir: “CHP'nin Sayın İl Başkanı, Turizm İl Müdürü ataması üzerinden AK Parti'yi eleştirmiş.  Sayın İl Başkanı bir eleştiri yaparken bunu bilgisizlik temeline oturtmuş. Öncelikle şunu söyleyelim. Ali Ayvazoğlu işçi değil devlet memurudur. Bu makama da asaleten atanmıştır. Bir şeyi eleştireceksen önce bir araştır, doğru bilgiyi bul. Ondan sonra eleştireceksen yine eleştir. Ama bu CHP'de bu İl Başkanı'nı kimse uyarmaz mı ki Müdür olmak için memur şartı vardır diye? Demek ki bilgi sahibi olan kimse yok.”

ÖZÜR DİLEMELİ

“Bir not daha.... Sayın İl Başkanı esasında Ali Ayvazoğlu’ndan Trabel işçisi diye bahsederken ayrıca ne demek istemektedir? Trabel işçisi olmak kötü bir şey midir? İşçiden Müdür olamaz mı demek istemektedir? Halbuki seçim zamanı gelince işçilerden sosyal demokrasi adına oy istemeyecek misiniz? İşçileri bu açıklama ile küçümseme yaklaşımı çok hatalı olmuştur. Sayın İl Başkanı işçilerden özür dilemelidir.”

ANLAMADINIZ, ANLAMAYACAKSINIZ

“Ayrıca gelelim liyakat meselesine... Sayın İl Başkanı Turizm İl Müdürlüğüne atanan Ali Ayvazoğlu’nu tanıyor mu da kendisini bu koltuğa layık görmemiştir. Kendisini tanımadığınız bir insan ile alâkalı liyakat tartışmasını nasıl yapabilirsiniz? Ali Ayvazoğlu turizm ile 17 yıldır iç içe olan İngilizce ve Arapça bilen bir kişidir. Siz halâ kalkmış liyakattan bahsediyorsunuz. Size göre bir liyakat ne demektir? Bir kişinin bir göreve gelmesindeki şart chpli olması mıdır? Bir kişinin AK Parti Kadın Kolları Başkanı'nın eşi olmasının liyakatsizlik olacağını size kim öğretti? Bugüne kadar anlamadınız, yine de anlamayacaksınız.”

ELEŞTİRİ HAKKINIZDIR AMA...

“Tamam muhalefet partisidir, tabii ki eleştirecek. Ama eleştiri yaparken öyle bir eleştiri yap ki biz de seni dikkate alalım. Böyle bilgi eksikliğiniz olan konulara girerseniz çuvallarsınız. Gerçi zihniyetiniz çuvallamak üzerine kurulu olduğu için pek değişmenizi de beklemiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler