Trabzon TSO 7. YÖREX Fuarı'nda

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Antalya'da 7. si düzenlenen YÖREX Fuarına katıldı.

Trabzon TSO 7. YÖREX Fuarı'nda
 Antalya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) 7’ncisi Antalya'da başladı. Fuarın açılışına TTSO adına Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Coşkun Kahraman ve Erkut Çelebi ile Yönetim Kurulu üyesi Özcan İlarslan katıldı.
 
‘Sizin Oraların Nesi Meşhur’ sloganıyla düzenlenen YÖREX Fuarı’nın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oda ve borsa başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Fuara birlikte katılan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Trabzon Ticaret Borsası’nın standını ziyaret eden Bakan Tüfenkçi, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’e Trabzon heyeti tarafından ekmek ve gümüş işlemeler başta olmak üzere çeşitli hediyeler verildi. Bakan Tüfenkçi standı çok beğenirken heyet tarafından Trabzon’a davet edildi.
 
Trabzon heyeti, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na gümüş işlemeli krampon da hediye etti. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Şadan Eren, YÖREX’in artık çıtayı oldukça yükselttiğini, bundan sonraki hedefinin mutlaka yurtdışı olması gerektiğini söyledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler