Trabzon trafiği Arap saçına döndü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da trafik çekilmez duruma geldi. Kent, yaz ayının gelmesi ile birlikte nüfusu kalabalıklaştı. Ortahisar İlçe Merkezinde saat: 15’den sonra araçlar yaşamı olumsuz şekilde etkiliyor. Birde Büyükşehir Belediyesinin Kaldırım

Trabzon trafiği Arap saçına döndü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da trafik çekilmez duruma geldi. Kent, yaz ayının gelmesi ile birlikte nüfusu kalabalıklaştı. Ortahisar İlçe Merkezinde saat: 15’den sonra araçlar yaşamı olumsuz şekilde etkiliyor. Birde Büyükşehir Belediyesinin Kaldırım kenarlarını otopark olarak kullanması ise, trafik çilesini iyice içinden çıkılmaz bir hal almasına neden oluyor.

61 proje içerisinde trafik sorununu da halledeceğiz sloganı ile gelen büyükşehir Belediyesi karmaşık trafik sorunu karşısında sessizliğini sürdürüyor. Bu süreç böyle işlerken vatandaş yürümeye bile yolda zorlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “ Karayollarının büyük paralar harcayarak yapmış olduğu kavşaklarda çözüm değil, sorun üreten yer oldu. Bu durumun çözüle bilmesi için ortak bir aklın bir araya gelerek bir an önce çözüm bulması gerekli.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler