Trabzon TLYD'den muhteşem konser

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği (TLYD), kuruluşunun 80’ inci yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.  7 Mayıs’ta başlayan 14 Mayıs’ta sona erecek olan etkinlikler Trabzon Sanat Evi Bahçesi’nde fotoğraf sergisiyle başladı, akşamda KTÜ Osman Turan Ko

Trabzon TLYD'den muhteşem konser

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği (TLYD), kuruluşunun 80’ inci yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. 

7 Mayıs’ta başlayan 14 Mayıs’ta sona erecek olan etkinlikler Trabzon Sanat Evi Bahçesi’nde fotoğraf sergisiyle başladı, akşamda KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’ndeki THM konseriyle devam etti. 
 
1-981.jpg
 
Bu yıl 80’inci yılını kutlayan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği, 61’inci yılını kutlayan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl bir dizi etkinlik tertipledi. 
 
Trabzon Sanat Evi’nde fotoğraf sergisiyle başlayan etkinliklerin akşamki bölümü muhteşem bir türkü ziyafeti ile pekiştirildi. KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’ndeki Çağla Araz yönetimindeki THM konseri tek kelimeyle muhteşemdi.
 
Sunuculuğunu Özlem Nur’un yaptığı gecede birbirinden güzel türküler seslendiren korist ve solistler Tufan Biçici, Ahmet Adanur, Ömer Demirel, Emine Şemşek, Derya Çırakoğlu ayakta alkışlandı. 
 
2-423.jpg
 
Gecenin sonunda dernek başkanı Kenan Atalay ve Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Cömert tarafından genç ve başarılı koro şefi Çağla Araz’a, THM korosunu kuran ilk koro şefi İhsan Eyüboğlu’na ve önceki koro şefi Doç.Dr.Özlem Doğuş Varlı’ya plaket takdim edildi. 
 
Mevcut koroyu kurduktan sonra önemli işlere imza atan ardından Bursa’ya tayin olan Varlı, herkese sürpriz yaparak konsere katıldı ve eşsiz yorumu ile güzel sesini davetlilerden esirgemedi. Gecede ayrıca Trabzon’un en genç koro şefi ünvanını elinde bulunduran başarılı koro şefi Çağla Araz da gelen istek üzerine bağlamasıyla bir türkü seslendirdi.
 
3-211.jpg
 
4-112.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber