Trabzon Ticaret Borsası'nda önemli toplantı

TTB’de Stratejik Plan ve Çalışan Performans Yönetimi toplantısı yapıldı.

Trabzon Ticaret Borsası'nda önemli toplantı

Oda sisteminin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi, EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak TOBB tarafından geliştirildi. 

2005 yılına kadar İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile desteklenen Oda Akreditasyon Sistemi 2008 yılında Borsalarında sisteme dahil edilmesiyle genişleyerek Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi haline dönüştürüldü. 

Oda/Borsaların üyelerine ‘Beş Yıldızlı Hizmet’ vermesi için fırsat oluşturan Akreditasyon Sistemi; Oda/Borsaların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir. ,

Akreditasyon için gerekli olan Stratejik Plan Yenilenmesi ve Çalışan Performans Yönetim Sistemi Kurulması için Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda bir günlük eğitim verildi. TOBB ETÜ SEM Akreditasyon Danışmanı Dr.Yüksel Vardar tarafından verilen eğitimde, Trabzon Ticaret Borsası için ideal çalışan performans sisteminin belirlenmesi ve yılsonu itibari ile sona erecek olan Stratejik Planın 2017-2020 olarak yeniden hazırlanması hususları görüşüldü. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber