Trabzon Spor Okulu'na havadan ulaşacaksınız

Trabzon'un Kireçhane mahallesinde bulunan Trabzon Spor Lisesi yoluna karar çıktı. Kireçhane mahallesinde kurulan ve yolu nedeni ile mahkemelik olan Lise yoluna karar çıkmasının ardından yol ulaşıma kapandı. Lise giden yolun Ş.B'nin arsasının üzerinden izi

Trabzon Spor Okulu'na havadan ulaşacaksınız

Trabzon'un Kireçhane mahallesinde bulunan Trabzon Spor Lisesi yoluna karar çıktı.

Kireçhane mahallesinde kurulan ve yolu nedeni ile mahkemelik olan Lise yoluna karar çıkmasının ardından yol ulaşıma kapandı. Lise giden yolun Ş.B'nin arsasının üzerinden izinsiz geçilmesinin ardından Ş.B konuyu mahkemeye taşımıştı. Mahkemenin kararıyla davayı kazanan Ş.B yola döktürdüğü hafriyatla yolu ulaşıma kapattı.

Şikayet üzerine olay yerine intikal eden savcı ve jandarma ekipleri Ş.B'nin yolu açması için uyarıda bulundu. Mahkeme kararını savcı ve Jandarma yetkililerine gösteren Ş.B burası benim arazim ve elimde mahkemeyi kazandığım karar var dedi. Yetkililer karara karşı yapabilecekleri birşeyin olmadığını belirterek olay yerinden ayrıldı.

ag6lrpqy_prpnp7bgcpek54q-uc7cqytd-z__7iffqyy.jpg

aiie0dqhu__1y84bmpuvcrul_ohvxxluenwcyaxo5avt.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber