Trabzon sıra kavgası 2 yaralı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kutlugün Mahallesinde bir işletmeye malzeme getiren tır sürücüleri arasında çıkan sıra kavgasında kan aktı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Sürücüler aralarında yaşanan sıra kavgası nedeni ile ta

Trabzon sıra kavgası 2 yaralı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kutlugün Mahallesinde bir işletmeye malzeme getiren tır sürücüleri arasında çıkan sıra kavgasında kan aktı.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Sürücüler aralarında yaşanan sıra kavgası nedeni ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı.

İki sürücü yanlarında bulunan silahlar ile birbirlerine ateş etti. Olayda iki ayrı tır sürücü bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tır sürücüler A:K ve F.R!yi hastanelere sevk etti. Trabzon İl Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri vukuatın meydana geldiği yerde  araştırma yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber