Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndan basına çifte standart

Trabzon Valiliği tarafından basın mensuplarına bu sabah elektronik posta ile duyuru yapılarak Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün katılımıyla Trabzon Limanı’ndaki Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda bir tatbikat yapılacağı bilgisi verildi. Bazı gazetelerin m

Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndan basına çifte standart
Trabzon Valiliği tarafından basın mensuplarına bu sabah elektronik posta ile duyuru yapılarak Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün katılımıyla Trabzon Limanı’ndaki Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda bir tatbikat yapılacağı bilgisi verildi. Bazı gazetelerin muhabirleri ve kameramanlarını da duyuru sonrasında tatbikat haberinin takibi için Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na giderken, basın mensupları sahil güvenlik personeli tarafından tatbikatın yapılacağı gemiye alındı.
 
Ancak bir süre sonra basın mensuplarına tatbikata AA ve TRT haricindeki basın mensuplarının alınmayacağı bilgisi verilerek gemiden inmeleri istendi. Bazı muhabirler gemiden indirilirken TRT ve AA muhabir ve kameramanlarının ise çekim yapmalarına izin verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler