Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda operasyon

15 Temmuz darbe girişimine katılmışlar!

Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda operasyon
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığının da darbe girişimine katıldığını tespit etti. 

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 15 Temmuz sırasında Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Sinan Mamak’ın da darbeye karıştığı iddia edildi. Yarbay Mamak’ın Trabzon Limanı'nı deniz ulaşımına Grup Komutanlığı'nda bulunan botlar ile kapattığı ve gemi çıkışını engellemeye çalıştığı ileri sürüldü.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın verdiği soruşturma izniyle harekete geçen TEM Şube ekipleri; Artvin, Trabzon ve Ankara’da operasyonlar düzenlendi. Bu kapsamda Trabzon Sahil Güvenlik Grup eski Komutanı Sinan Mamak, yeni görev yeri Ankara’da gözaltına alınırken, Trabzon’da görevli bir yüzbaşı, üsteğmen, Artvin’de görevli bir bot komutanı astsubay ile yine Trabzon’da görevli iki astsubay gözaltına alındı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber