Trabzon Narkotim hızlı başladı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Narko Timler” görevlerine hızlı başladı. Pazartesi günü İl Emniyet Müdürü ve Trabzon Valisinin katılımıyla yapılan açılış

Trabzon Narkotim hızlı başladı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Narko Timler” görevlerine hızlı başladı. Pazartesi günü İl Emniyet Müdürü ve Trabzon Valisinin katılımıyla yapılan açılış sonrası, Narko Timler 2 gün içerisinde 8 ayrı olayda 1000 gram esrar maddesi yakaladı. Pazartesi ve Salı günü içerisinde yapılan çalışmalarda ele geçirilen maddeler imha edilmek üzere muhafaza altına alınırken toplamda 10 kişi hakkında uyuşturucu madde, yetiştirmek, satmak ve kullanmaktan işlem yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber