Trabzon Maganda Bayramı 1 ölü 12 yaralı

Trabzon'da kendini bilmez vatandaşların havaya ateş etmesi sonucu 1 genç kız hayatını kaybederken 12 kişide yorgun merminin isabet etmesi nedeni ile yaralandı.

Trabzon Maganda Bayramı 1 ölü 12 yaralı
Haber61 – Haber Servisi – Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte hükümet bayram tatilini 9 gün olarak belirledi. Bu tatili fırsat bilen vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği iller arasında Trabzon’da yerini aldı. 9 günlük tatilin 3 günlük dini bayram bölümü yerini bu sıralar Maganda Bayramı’na’ bıraktı. Şuursuzca havaya silah sıkan şahıslar, bir çok yaralanmalara neden olurken, bir genç kızın ise hayatını kaybetmesine sebebiyet verdiler.

KENDİMİZİ SAVAŞTA ZANNEDİYORUZ
Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne yapılan 550 telefon ihbarında bazı vatandaşlar ‘tedirgin’ oldukları yönünde ihbarda bulundu. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Jandarma bölgesinde 250 ihbarda bulunuldu. Bulunulan bu ihbarlarda; bazı kendini bilmez vatandaşların havaya silah sıktığı ve cevrede yaşayanları huzursuz ettikleri bilgisi verildi. Telefon ihbarlarında ‘kendimizi savaşta zannediyoruz!’ İfadelerini kullanan vatandaşlar güvenlik güçlerinden yardım istedi.

1 ÖLÜ 12 YARALI
Polis bölgesinde 155 polis imdat hattında  ise; 300 ihbarda bulunuldu. Şehir merkezinde ‘Maganda Bayramı’ kutlamalarına katılan kendini bilmez şahısların sayısının ise bir hayli fazla olduğu ihbarı polise yapıldı. Hastanelere Jandarma Bölgesinden 7, Polis Bölgesinden ise; 5 kişi yorgun merminin isabet etmesi nedeni giderek tedavi gördüğü öğrenildi. Trabzon’a Sakarya’dan tatile gelen Feyzanur Keleş, ise bu magandaların silahından çıkan mermiler nedeni ile hayatını kaybetmişti.

Siz bu haberi okurken kim bilir kaç  kendini bilmez daha silah ile magandalık yaptı.

Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber