Trabzon Maçka'da teröristler için çember daralıyor

Maçka'da teröristler çembere alınırken havanın kararmaya başlaması ile termal kameralarla tarama başlatıldı.

Trabzon Maçka'da teröristler için çember daralıyor
Trabzon'un Maçka ilçesinde 3 polisi şehit eden, 4'ü polis 5 kişiyi de yaralayan terörist grubun kaçtığı dağlık ve ormanlık alan Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri tarafından çember altına alındı. 

Jandarma Özel Harekât askerleri havanın kararmaya başlaması ile birlikte bölgeyi termal kameralarla izlerken, bölgeye Gümüşhane ve Giresun'dan Jandarma Özel Harekat ekipleri takviye edildi. İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit de arazide operasyonlara katılarak ekiplerden bilgi aldı.

Bu arada ilçe merkezine gelen zırhlı jandarma aracında yakalanan bir teröristin olduğu duyumu üzerine ilçedeki vatandaşlar İlçe Jandarma Komutanlığı binası önünde toplandı. Jandarma görevlileri, teröristin yakalandığı yöndeki duyumun asılsız olduğu söylemesi üzerine toplanan öfkeli kalabalık bir süre sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler