Trabzon lüks mağaza hırsızları yakalandı

Trabzon'da lüks mağazalara giren hırsızlar yakayı ele verdi.

Trabzon lüks mağaza hırsızları yakalandı
Trabzon’da bir alış veriş merkezinde bulunan lüks mağazalara girerek giyim eşyası çaldığı iddia edilen iki kadın gözaltına alındı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ortahisar İlçesinde bulunan bir alış veriş merkezine giren A.U. (21) ile H.N.A (17) isimli kızlar, elbiselerin alarmlarını kestikten sonra çalarak mağazadan ayrıldılar. Aynı yöntem ile girdikleri 3 ayrı mağaza görevlisi durumu polis ekiplerine bildirdi.
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri;  mağazalara gelerek olay ile alakalı incelemede bulundu. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan ekipler; eşkallerini belirlediği kadınları, alış veriş merkezi içerisinde aramaya koyuldu. Kısa süre sonra başka bir mağazada yakalanan kadınlar, 3 ayrı mağazadan almış oldukları elbiselerde ele geçirildi.
 
Taksim Polis Merkezine getirilen iki kadın buradaki işlemlerinin ardından Trabzon adliyesine sevk edildi. H.N.A, yaşı küçük olduğu gerekçesi ile serbest kalırken, A.U, ise tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber