Trabzon Kaçak silah operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesinde yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; durdurmak istedikleri bir aracın “dur” ihtarına uymak istemeyerek kaçması üzerine takibe başlattığı araçta 13 adet tabanca ele geçirdi.. Haber61.Ne

Trabzon Kaçak silah operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesinde yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; durdurmak istedikleri bir aracın “dur” ihtarına uymak istemeyerek kaçması üzerine takibe başlattığı araçta 13 adet tabanca ele geçirdi.. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; İlçenin Çamburnu mevkiinde; Sürmene ilçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Rize istikametinde gelen bir araçtan şüphe ederek durdurmak için ihtarda bulundu.

Savcılık kararı ile jandarmanın bu uygulamasına araç sürücü uymayarak kaçmak istedi. Kısa süren kovalamaca da 3 kişinin araçtan bir çantayı fırlattığı tespit edildi. Daha sonra durdurulan araçta ki 3 kişi gözaltına alındı. Araç içerisinde fırlatılan çanta içerisinde 13 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Arabada yapılan aramada araç içerisinde 10 gram esrar da bulundu. Şahıslar gözaltına alınarak Sürmene İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

20151027042159.jpg

Buradaki işlemlerinin ardından, 3 kişi önce hastaneye sevk edildi daha sonra Adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 2’si denetimli serbestlik ile bırakılırken 1 kişi ise yasa dışı silah kaçakçılığı yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler