Trabzon ilçe başkanının gündem yaratacak sözleri

AK Parti, Trabzon Ortahisar İlçesi Başkanı Temel Altunbaş ile Haber61 gündem yaratacak bir söyleyişi gerçekleştirdi. Altunbaş, Kaymakamlığın kapısından nasıl döndüğünü anlatırken biraz duygulansa da şimdi halka hizmet ettiğini söyleyerek mutlu olduğunu if

Trabzon ilçe başkanının gündem yaratacak sözleri

AK Parti, Trabzon Ortahisar İlçesi Başkanı Temel Altunbaş ile Haber61 gündem yaratacak bir söyleyişi gerçekleştirdi. Altunbaş, Kaymakamlığın kapısından nasıl döndüğünü anlatırken biraz duygulansa da şimdi halka hizmet ettiğini söyleyerek mutlu olduğunu ifade etti.

İşte O röportaj

Haber61.Net Haber Merkezi - 28 Şubat mağdurlarından biri sayılırsınız. Sayın başkan Kaymakamlık süreciniz var bir türlü atanmadınız bunun nedeni size göre neydi o günler yanlış mıydı?

Temel Altunbaş -   Ben bu durumu okuduğum liseye bağlıyorum. Sırf İmam Hatip Lisesi Mezunuyum diye bana haksızlık yaptılar. Kaymakamlık sınavını kazandım ve bir türlü atanamadım. Neden okulumdan bu durumlar yanlış politikalar yanlıştı. Biz 28 Şubat süreçlerinden geliyoruz ve bu durumlar yaşadık. Buda şu demek değildir. şimdi güç bizde bize yapılanları o zulmü yapalım diyemeyiz. Adamın haklımıdır evet o bu kazanmış mı evet onun hakkını başkasına vermeyiz. Partilimle eşitse o zaman iş değişir. Biz bu zulümleri yaşadık.

Haber61.Net Haber Merkezi - Milli Görüş Hareketinden geliyorsunuz. O hareketi Bu partide tamamen yansıta biliyor musunuz?

Temel Altunbaş -   Trabzon'da biz tek değiliz. burada iki tane belediye başkanımız var. Onlar ne yapıyor kendi teşkilatları var ve bu durumları çözüyorlar. Ama genelde partililer bize daha rahat geliyor. Bizler sorunları halledecek mekanizmalara Giderek burada sorun var halledin diyoruz. Onlarda hallediyor. Ankara'ya taşınacak durum oluyorsa onu da Milletvekillerimiz araçılığı ile hallediyoruz.

Haber61.Net Haber Merkezi - 10 Ağustos'ta oldu ki Başbakan ilk turda Cumhurbaşkanı oldu ve partiden ayrıldı. Bu durum karşısında Temel Altunbaş olarak gönlünüzde bir Başbakan yani Genel Başkan var mı? AK Parti Genel Başkanlığa bir Karadenizli daha gelir mi?

Temel Altunbaş -   Şimdi biz teşkilatlar olarak tamamen 10 Ağustos'a odaklandık. Biz bir ismi söylemem vatandaşa saygısızlık yapmış olurum bir açıklama yapmam yanlış olur biz seçim günü için çalışıyoruz. Karadenizli genel başkan olabilir bu ilk değil sonda olamayacak olması da bekleniyor.

Haber61.Net Haber Merkezi -  Yeni İlçenin yani sizinde AK Parti başkanlığı yaptığınız Ortahisar'ın neyi eksik?

Temel Altunbaş -   İlçede alt yapılanmaları tamamlamaya çalışıyoruz. Kamu binalarının oturtmaya çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız çok çalışkan ve biz onlara tüm destekleri vererek daha iyi çalışmalarını sağlıyoruz. 6 veya 7 ayda bu alt yapı sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Haber61.Net Haber Merkezi - Seçimlerde düşük oy aldığınız semtlere gidiyormuşsunuz ama sandıklara baktığınız zaman Trabzon'da büyük başarı sağladınız. Bunun nedeni ne?

Temel Altunbaş -  30 Mart Bitti biz hemen çalışmaya başladık. 4 aydan beri biz sahada dolanıyoruz. Ramazan girdiğinden beri her akşam iki üç mahalle de çalışıyoruz. Buralarda Ne MHP nede CHPli arkadaşları görüyoruz. Sonrasında seçim olduğu zaman AK Parti sandıkları patlatıyor sonra başlıyorlar Sonra ne oluyor diyorlar. Oy oranları düşük molan yerlerde çalışmalar yapıyoruz. Seçim öncesi bir çalışıyorduk şimdi ise 5 çalışıyoruz. Biz bugün 10 ağustos için çalışmıyoruz. Biz sürekli çalışıyoruz. AK Parti'deki başarı bu yüzden. Bende arkadaşları bırakmıyorum ben çalışıyorum onlarda çalışıyor. Biz bu hareketi dava olarak görüyoruz.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber