"Trabzon için dev bir adım"

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu açıklamalarda bulundu

"Trabzon için dev bir adım"
 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi. 

Trabzon’a değer katan yatırımlara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Beşirli ile Kemarkaya mahalleleri arasında Sahil Dolgu Projesine (Gülcemal) devam ediyoruz. Gülcemal dev bir projedir. Proje ile toplamda 800 bin metrekare alan kazanılacaktır. Proje kapsamında şu anda sürdürülmekte olan Beşirli’deki birinci tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyondur. Burada çalışmalar aralıksız olarak sürüyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen haftalarda kamuoyuna arz edilen Pazarkapı Sahil Düzenlemesi Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı sahil düzenlemesi için aylardır çalışmaktayız. Nihayetinde gerek Pazarkapı’nın rekreasyon projesi gerek Gülcemal Beşirli tahkimat projesi, proje ihalesine çıkacaktır. Trabzon’un önemli bir ihtiyacı olan büyükşehir şehir camiside Pazarkapı sahil düzenlemesi alanında yapılacaktır” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber