Trabzon HDP gerginliği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahidar İlçesi Karşıyaka Mahallesinde çalışan iki inşaat işçisi, çalışmış oldukları şantiyenin duvarına yağlı boya ile “HDP” yazınca bir gurup tarafından tepki ile karşılaştılar. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre;

Trabzon HDP gerginliği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahidar İlçesi Karşıyaka Mahallesinde çalışan iki inşaat işçisi, çalışmış oldukları şantiyenin duvarına yağlı boya ile “HDP” yazınca bir gurup tarafından tepki ile karşılaştılar. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; E.B (34) ve A.B (18) adlı inşaat işçileri, ilçenin Karşıyaka Mahallesinde bir inşaatta çalışırken, aynı şantiyenin duvarına “Halkların Demokratik Partisini” simge eden “HDP” harflerini yazdılar.

YAZI GÖRMELERİ YETTİ

Duvarda HDP, yazsını gören şantiye etrafındaki vatandaşlar duruma tepki göstererek E.B ve A.B ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra yerini arbedeye bıraktı iki şahıs kalabalık bir gurup tarafından darp edildi. Şahıslara ait araca da sinirli gurup zarar verdi. Olay yerine Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelerek müdahale etti. İnşaat işçileri polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

GURUPTAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Öfkeli kalabalık, “ Polis ve askerlerimize pusu kuranların Trabzon’da işi yok.”diyerek tepkilerini dile getirirken E.B ve A.B, Gülbahar Polis Merkezine getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından şahıslar kendilerine tepki göstererek darp ettiklerini ileri sürdükleri kalabalık guruptan şikayetçi oldular. Olayla alakalı polis ekipleri soruşturma başlattığı öğrenildi. Öte yandan E.B ve A.B, güvenlik gerekçesi ile Trabzon’dan gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber