Trabzon Gümüşhane yolunda kaza

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet metreden Harşit Çayına uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre saat 09.20 sıralarında Trabzon-Gümüşhane istikametinde seyreden Ekrem Şentürk (57) yöneti

Trabzon Gümüşhane yolunda kaza

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet metreden Harşit Çayına uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 09.20 sıralarında Trabzon-Gümüşhane istikametinde seyreden Ekrem Şentürk (57) yönetimindeki 52 FH 479 plakalı kamyonet Torul ilçesi çıkışında yolun kaygan olması nedeniyle bir anlık dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu önce kaldırıma daha sonra yol kenarındaki demir bariyerleri kırarak Harşit Çayına uçtu.

Trabzon Gümüşhane yolunda kaza

Kazada sürücü Şentürk ile araçta bulunan Hikmet Gündüz (55) yaralı olarak sıkıştıkları araçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı. 112 Acil Servis Ambulanslarıyla Hikmet Gündüz Torul Devlet Hastanesine, sürücü Ekrem Şentürk ise Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber