Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni üyeler katıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni üye olan gazetecilere törenle rozetleri takıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni üyeler katıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne  38 yeni üye katıldı. 

Cemiyete yeni üye olan gazeteciler için 1461 Cafe'de düzenlenen törene Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, TGC Yönetimi ile cemiyet üyeleri katıldı. 

Törende konuşma yapan TGC Başkanı Yusuf Turgut, yerel gazeteciliğin zorluklarından bahsederek genç meslektaşlarına her zaman en iyiyi hedeflemelerini söyledi. Genç gazetecilere tavsiyelerde bulunan Turgut, "Kendinizi geliştirin, Türkiye'yi, olayları, izleyin, fark yaratmak için toplumu içinde kalın, kitaplara mutlaka zaman ayırın. Sizleri tebrik ediyorum, gelecek sizin ellerinizde, başarılar diliyorum." diye konuştu. 

Yusuf Turgut'un konuşmasının ardından cemiyetin 38 yeni üyesine rozet takma töreni düzenlendi.

HABER61 AİLESİNİN GURUR GECESİ

Haber61.net ve Haber61.tv'den 3 gazeteci Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne üye oldu. Haber61.net Yazı İşleri Müdürü Doğan Alayoğlu, Haber61.net Haber Müdürü Emrah Paça ve Haber61 TV - Radyo Haber61 Yayınlar Sorumlusu Tuncay Lakot TGC ailesine katıldı. 

TGC'de görev değişiminin ardından yapılan tüzük değişikliği sonrasında, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyeliğine 47 başvuru yapıldı. Üyelik başvurularının şartlarının incelenmesinden sonra 38 kişinin başvurusu kabul edildi. 


Haber61.net Yazı İşleri Müdürü Doğan Alayoğlu​




Haber61.net Haber Müdürü Emrah Paça




Haber61 TV - Radyo Haber61 Yayınlar Sorumlusu Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler