Trabzon fırtınası Maltepe’de esecek!

Her yıl Feshane’de düzenlenen Trabzon’un Fetih kutlamaları ve Trabzon tanıtım günleri bu yıl 10-13 Kasım tarihleri arasında Maltepe’de gerçekleşecek.

Trabzon fırtınası Maltepe’de esecek!

Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) tarafından  İstanbul’da her yıl Feshane'de gerçekleşen Trabzon'un Fethi'nin 555.inci yıldönümü Kutlamaları ve Her Yönüyle Trabzon Tanıtım Günleri'nin adresi bu yıl Maltepe olacak.

10-13 Kasım 2016 tarihlerinde Maltepe Orhan Gazi Şehir Parkında gerçekleşecek organizasyonla ilgili bilgi veren TDF Genel Başkanı Mustafa Demir “Trabzon fırtınası bu sene Maltepe’de esecek. Trabzon hasreti ve özlemi çekenlerin bu seneki durağı Maltepe olacak” dedi.



BAKAN SOYLU’DAN TAM DESTEK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden TDF Genel Başkanı Mustafa Demir organizasyonla ilgili bilgi verdi. Bakan Soylu Trabzon’un tarihi-kültürel özelliklerinin yaşatılması ile şehrin her yönüyle tanıtılması noktasında gerçekleşecek bu anlamlı etkinliğe her türlü destek vereceklerinin altını çizdi. Bakan Soylu’ya nezaketinden ve desteğinden dolayı teşekkür eden Mustafa Demir İstanbul'da yaşayan Trabzonlu ve Karadenizli tüm hemşerilerine etkinliğe katılım noktasında bir çağrıda bulunarak şunları söyledi: "Geçen yıl Feshane'de rekor bir düzeyde katılım gerçekleşti. Bu yıl da aynı desteği bekliyoruz. Maltepe'de bulabileceksiniz.Gelin hep beraber omuz-omuza dosta-düşmana inat horona durup Türkiye'nin Karadeniziyle Güneydoğusu ile Doğusu ve Egesi ile ne kadar güçlü bir ülke olduğunu tüm dünyaya haykıralım"


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber