Trabzon'dan Mehmetçiğe 10 bin mektup gidecek

Trabzon'da Mehmetçiğe 10 bin mektup kampanyası başlatıldı.

Trabzon'dan Mehmetçiğe 10 bin mektup gidecek

Trabzon'da başlatılan kampanya ile Metmetçiğe 10 bin mektup gönderilecek.

Trabzon’un Çaykara ilçesinde Mehmetçiğe 10 bin mektup kampanyası başlatıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası bu kez Çaykara ilçesinde kuruldu. İftar programı öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla görüştü. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe merkezinde düzenlediği iftar programında yaklaşık bin kişi bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ayrıca Trabzon’dan Mehmetçiğe 10 bin Mektup kampanyası kapsamında Çaykara ilçe merkezinde kurulan standı ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, kurulan stantta mehmetçiğe mektip yazdı. Gümrükçüoğlu mektubunda, “Asker ve polis evlatlarımız; Aziz milletimizin 79 milyon insanları olarak hepimizin duaları sizinledir. Allah gücünüzü, kuvvetinizi, mücadele azminizi arttırsın. Allah sizleri muhafaza etsin, zayiat vermeden vatan ve millet haini, din ve maneviyat düşmanı vatan hainlerini yok etmeye gücünüzü muktedir kılsın. Sizleri çok seviyor ve muhabbetle kucaklıyoruz. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.
 


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber