Trabzon'dan kısa kısa

Trabzon'dan kısa kısa

Trabzon'dan kısa kısa
Çömlekçi'de fuhuş operasyonu

Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde fuhuş operasyonu. Edinilen bilgiye göre; Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri; gerçekleştirmiş olduğu operasyonda 3 kadını fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğüne kadınlar hakkında para karşılığında fuhuş yapmaktan işlem yapıldı.
 
Of Devlet hastanesinde hırsızlık
 
Of Devlet Hastanesinde hastaların yattığı serviste hırsızlık meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; odada refakatçi olarak kalan 3 kadın E.K, S.K. ve B.A oda da bulunan çantalarının içerisinde bulunan telefon ve paraların olmadığını tespit etti.  Durumu Hastane polisine bildiren kadınlar yardım istedi.
 
Hırsızlığın meydana gelen odanın giriş ve çıkışlarını kontrol eden güvenlik kamera görüntülerini izleyen yetkililer olayın meydana geldiği saat 14:00’da kapıdan çıkan D.O. isimli kadının tespit etti. Gözaltına alınan O.D. hakkında ki iddiaların yalan olduğunu söylerken kendisinin de parasının çalındığını ileri sürdü.
 
Manavın domateslerini çaldı
 
Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesinde bulunan bir işyerinde kasa içerisinde bulunan limon ve domatesler çalındı. Edinilen bilgiye göre;; Çarşı Polis Merkezine giden H.Ç, (39) kendisine ait manav tezgahından 20 kilo domates ile 10 kilo limonun çalındığı fark ederek polisten yardım istedi. H.Ç’nin vermiş olduğu ifadede şüphelinin S.K. isimli kişi olduğunu söyledi. Polis ekipleri; olay ile alakalı soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber