Trabzon'daki zirve rehber oldu

" G3 Forum, genç girişimciler için önemli bir rehber oldu”

Trabzon'daki zirve rehber oldu

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 11 Ekim’de Trabzon’da düzenlenen G3 Forum’a çok büyük bir katılım olduğunu belirterek, “500 girişimci, 60 mentörle fikir alışverişinde bulundu, alanında büyük başarılara imza atmış işadamlarını dinledi. G3 Forum, genç girişimciler için önemli bir rehber oldu” dedi.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Of Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, Trabzon Ramada Plaza’da 11 Ekim’de çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden işadamları, bölgedeki genç girişimcilerle buluşarak tecrübelerini paylaştı. 34 masada 30’u Trabzon iş dünyasından 60 mentör, 2 saat süreyle genç girişimcilerle sohbet etti, fikirlerini dinledi ve tecrübelerini aktardı. İşadamları arasında TOBB Genç Girişimciler kurulu Başkanı Ali Sabancı başta olmak üzere bir çok ünlü isim yer alırken, TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de mentör olarak G3 Forum’da görev yaptı.
 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 500 girişimcinin katıldığı etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek, “Başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere G3 Forum’a katkı yapan tüm kuruluşlara ve kişilere teşekkür ediyorum. 500 girişimci, 60 mentörle fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca panel bölümlerinde de alanında büyük başarılara imza atmış işadamlarını dinledi. G3 Forum, genç girişimciler için önemli bir rehber oldu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber