Trabzon'daki fırından anlamlı davranış

Trabzon'daki bir fırın başlattığı uygulama ile örnek olacak.

Trabzon'daki fırından anlamlı davranış

Boztepe yolu üzerinde Çoruh ekmek fırınını işleten işyeri sahibi Hamza Teke, Ramazan ayı boyunca şehit, gazi ve engelli ailelere istedikleri kadar pide ve ekmeği ücretsiz vereceklerini söyledi. 

Aynı zamanda Rize Artvinliler Derneği başkanı olan Artvinli hemşerimiz Hamza Teke “Ramazan ayı sadece aç-susuz kalma ayı değildir. Bu mübarek ayda paylaşmayı ve dayanışmayı öğrenmeli ve öğretmeliyiz” dedi.

ESNAFIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Esnafların bu şekilde örnek teşkil etmesi ve hayırlı hizmetler vermesini takdirle karşıladığını belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Trabzon’da birçok esnafımız ekmeğini her türlü paylaşacak onura ve gurura sahiptir. Bu bizim en güzel özelliğimiz olsa gerek. Ahiliğin gerekliliğini yerine getiren ve insanlara yardım etmeyi unutmayan esnafımız her zaman baş tacımızdır” dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber