Trabzon'da yol betonlama çalışmaları sürüyor

"Emaneti hizmete dönüştürüyoruz"

Trabzon'da yol betonlama çalışmaları sürüyor

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Sayvan Mahallesi'nde belediye tarafından yürütülen betonlama çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile yapılan betonlama çalışmalarını birlikte inceleyen Başkan Genç, "Bir belediye başkanı olarak milletin bize emanet ettiği kaynakları milletimize hizmet etme aracı olarak kullanmak ve bunu yerinde görmek bizim için çok mutluluk verici bir durum." dedi. 

Her fırsatta görev süresi dolmadan Ortahisar ilçesindeki bütün yolları standartlara uygun hale getireceğini tekrarlayan Başkan Genç sözlerine şöyle devam etti: " Bir hedefimiz var. O da görev süremiz dolmadan bakanımızla, vekillerimizle bu yollarımızı yapabilmektir. Yani görev süremizin sonunda yollarımızın birçoğu standartlara uygun hale gelsin ki vatandaşlarımız evine, arazisine rahatça ulaşabilsin. Bu hedeflerimiz doğrultusunda ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Sayvan, Pınaraltı mahallelerimizde de bu çalışmaların ürünlerini görüyoruz. Geçtiğimiz yıl 18-19 bin m³ bir  betonlama yapabildik. Bunun yeterli olmadığını gördük. Bu sene ihaleyle beraber ve kendi imkanlarımızla bunu 40 bin m³'ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Her sene bu miktarı artırarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yüksek kodlarda ağır tonajlı araçlardan dolayı beton daha dayanıklı. Muhtarımızla ve ekiplerimizle koordinasyon içinde çalışacağız. Böyle ekip işi olunca başarı da beraberinde geliyor. Burada Yeşilvadi'de ve Çağlayan'da dönüşen mahallelerimizde ve bunun yanında merkez mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Asfalt hedefimiz de bu sene 100 bin ton civarında. Velhasıl hizmet için varız ve hizmete devam ediyoruz. İl başkanımızın bu hizmetlerimizde her zaman çok yakın desteklerini görüyoruz. Bu manada bu hizmetlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."  

REVİ'DEN, GENÇ'E TEŞEKKÜR 

Sayvan Mahallesi'nin kendi köyü olduğunu ve geçmiş dönemlerde arazi şartlarından dolayı çok fazla hizmet alamadığını belirten AK Parti İl Başkanı Haydar Revi buna karşılık son 9 yıl içinde ana yolların betonlama çalışmalarının tamamlandığın belirterek, "Sayvan, gerçekten yolu fazla olan bir bölge. Geçmişte arazi şartlarının da etkisiyle çok fazla hizmet götürülemeyen bir bölgeydi.  Son 9 senede yapılan işler neticesinde anlaşılan o ki ana yollarımız tamamlanmış oldu. Böylece burada arazilerinde çay, fındık üretimi yapan vatandaşlarımız da rahata kavuşacak. Başkanımız da vatandaşlarımızın hayır duasını alacak. Burası benim köyüm bu çalışmalarından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekiplerimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.  
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber