Trabzon'da yerel firmalara DMO’dan destek fırsatı

DMO Bölge Müdürü Enver Uzun TTSO'yu ziyaret etti.

Trabzon'da yerel firmalara DMO’dan destek fırsatı
TTSO’yu ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüşen Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Bölge Müdürü Enver Uzun, gerekli standardı sağlayan yerel firmalardan da ürün almak için çalışma yaptıklarını söyledi.
 
Trabzon’daki görevine 2 ay önce başlayan ve Başkan Hacısalihoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Enver Uzun, DMO’nun portföyüne yerel firmaları da eklemek istediklerini belirterek, bu konuda önümüzdeki günlerde bilgilendirme toplantısı yapacaklarını söyledi. Uzun, “Gerekli kalite standardını yakaladıkları takdirde DMO yerel üreticilerle de çalışmayı amaçlıyor” dedi.
 
Uzun’a görevinde başarılan dileyen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, DMO’nun geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu ve özellikle KOBİ’lerin desteklenmesi bakımından yerel firmaların da düşünülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Görüşmede, yerel firmaların DMO’ya ürün verilmesi konusunda bilgilendirilmesi amacıyla Kasım ayı içinde TTSO’da bir toplantı düzenlenmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber