Trabzon'da vurulan Feyzanur daha fazla dayanamadı!

Yorgun mermi başına isabet etmişti

Trabzon'da vurulan Feyzanur daha fazla dayanamadı!
 Sakarya’dan memleketi Trabzon’a tatile gelen ve 10 gün önce fındık bahçesinde selfi çekmeye çalışırken nereden geldiği tespit edilemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 15 yaşındaki lise öğrencisi Feyzanur Keleş, tedavi gördüğü hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. 

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Karlık mahallesinde 29 Haziran günü Feyzanur Keleş isimli genç bir kız fındık bahçesinde halası ile selfi çekip Sakarya'daki annesine bu resimleri göndermeye hazırlanırken birden yere yığıldı. Çevredekiler tarafından ilk anda durumu anlaşılamayan Keleş, yerden kaldırılmak istenirken başından kanlar gelmesi üzerine hemen yakınları tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede durumu anlaşılan Keleş, buradan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı şekilde uyutulan genç kızın kafasındaki mermiye hayati risk nedeniyle müdahale edilememişti. Hastanede yoğun bakımda tutulan genç kız, 10 gündür süren yaşam mücadelesini dün gece kaybetti.

Öte yandan bu yılın Nisan ayında Ortahisar ilçesinde meydana gelen olayda da Mustafa Mandıralı (22) isimli inşaat işçisi işe giderken Bahçecik Kavşağı Otobüs Durağı yakınında nereden ve kim tarafından atıldığı belli olmayan "Yorgun mermi" ile başından yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler