Trabzon'da uyuşturucu operasyonları

Uyuşturucu şube müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapmış olduğu çalışmada 7 kişi hakkında işlem yaptı

Trabzon'da uyuşturucu operasyonları
Trabzon İl Emniyet’i Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Ekim ayı içerisinde yapmış olduğu başarılı operasyonlarda zehir tacirlerine geçit vermedi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenilen 7 şahıs gözaltına alınarak il emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Bu kişilerden ikisi U.A, H.Y ve C.A adliye tarafından, “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, kabul etmek veya satın almak sucundan” işlem yapılarak serbest bırakıldı.
 
Diğer 4 kişi K.K, M.Ç, K.Y, A.E için ise Mahkeme heyeti; Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlamak suçunu işledikleri gerekçesi ile tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildiler. Öte yandan ekipler; 18 adet ecstasy hap, 98 gram kubar esrar, 50 gram bonzai, 1 adet silah, 127 adet mermi ile 3 adet kırımızı reçete ile satılan hap ele geçirdi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber