Trabzon'da Spor camiası bayramlaştı

Trabzon'da spor camiası TÜFAD ve ASKF tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Trabzon'da Spor camiası bayramlaştı
Trabzon’da Kurban bayramının 3. gününde Trabzon spor camiası ASKF, TÜFAD , Trabzon Hakemler, Gözlemciler ve temsilciler Derneği tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine katıldı.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, ASKF Başkanı Cahit Erdem, TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un efsane ismi Özkan Sümer, Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, teknik direktörler, eski futbolcular, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı açıklamada “Herkese teşekkür ediyorum. Bütün camiayı bütünleştirdik. Biz böyle birlikteliğin Trabzon sporu adına büyük başarılar kazandıracağına inanıyoruz. Ötekileştirerek değil birlik beraberlik ile başarılı olunacağına inanıyoruz” dedi.


Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Başka Trabzonspor yok. Hep desteğimizi vereceğiz. Bu kadronun iyi bir takım haline gelip seneye şampiyonluğa oynayacak bir takım haline geleceğini düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş, “Tüm halkımızın kurban bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar kardeşlik ve dostlukların paylaşıldığı zamanlar. Bayramlarda görmediğimiz birçok dostumuzu görüyoruz. ASKF’ye geldiğimizde nefes alıyoruz. Spor aynı zamanda dinlenmek için fırsat oluyor” dedi.



TÜFAD Hayri Tekelioğlu, “Biz bayramlaşmayı geleneksel hale getirdik. Herkes burada. Çok önemli bir katılım. Bayram tadında bayram yaşıyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Salih Cora, “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçti. Kurban Bayramının idrakini yaşıyoruz. 15 Temmuz da gözünü kırpmadan ölüme koşan bu milletin kurban bayramı kutlu olsun. O gün onlar olmasaydı bugün bu bayramı kutlayamayacaktık. Bugün burada Trabzon’da sporun taban bileşenlerinin bir arada olduğu çok güze bir gün yaşıyoruz. Onlara bir ve beraber olmak için buradayız. “ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler