Trabzon'da servislere kameralar kuruldu

Trabzon’da öğrenci servis araçları kameralı sisteme geçti.

Trabzon'da servislere kameralar kuruldu

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, öğrenci taşımacılığının çok daha sağlıklı hale getirilmesi için başlattığı çalışmalar kapsamında, servis taşımacılığı yapan tüm araçlara, 1 aylık kaydı hafızasında tutacak şekilde kamera sistemi takılmasını zorunlu hale getirdi. Bu karar sonrası uygulama hayata geçirildi.

Yönetmelikte belirtilen tarihe kadar kamera sistemi montajı gerçekleştirilmemiş olan araçlara Büyükşehir Belediyesi tarafından Uygunluk Belgesi verilmeyecek.

TİCARİ TAŞIT TANITIM VE SÜRÜCÜ BELGESİ ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nce alınan karar doğrultusunda, öğrenci servis aracı sürücülerine, ticari taşıt tanıtım ve sürücü belgelerini alma zorunluluğu da getirildi.

Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından düzenlenerek verilen belgeleri olmayanlara Güzergâh İzin Belgesi verilmeyeceği açıklanmasının ardından servisler kamera uygulamasına geçti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber